Familiehuis huren Ardennen

 

...Groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen te huur

Facebook Like

 

Kookworkshop

Tijdens het verblijf in Gîte de Wembay is het mogelijk een kookworkshop te volgen. De keuken van het vakantiehuis is hier goed voor geschikt en kan hiervoor worden gebruik. Alle benodigdheden zijn er aanwezig en de ingredienten & recepten breng ik mee.

Mijn specialiteit is het bereiden van een mezze diner, dit zijn een tafel vol koude & warme gerechtjes uit de Turkse, Griekse en Midden Oosten keuken deze worden geserveerd met een hoofdgerecht en nagerecht.

De workshop is leuk en inspiratievol voor de ervaren en minder ervaren kok. Geen masterclass maar de nadruk ligt op het plezier in samen koken en het ontdekken van nieuwe gerechten. Na het bereiden van het diner kun je heerlijk lang tafelen in de gezellige Gite.

Lijkt het jullie leuk de kookworkshop te volgen en hebben jullie zin in deze culinaire ontdekkingsreis kijk dan op www.mezzekaravaan.nl of neem contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor meer informatie of beschikbare data.

 

Ik hoop jullie binnenkort te zien!

Marina 

 

 mezze diner